Lifestyle, Tips & inspo
Kommentera

Ta hand om skogen

‘And into the forest I go to lose my mind and find my soul.’

 

I samarbete med Alpro och WWF ger jag mig ut i skogen. Njuter av naturen och lugnet. I skogen är det lätt att finna ro, lätt att finna styrka. Jag minns än idag när jag som barn hjälpte pappa och mamma plantera tallar. Fina minnen. Skogen spelar en betydande roll för klimatet och påverkar livet för oss alla

 

Alpro och WWF har startat ett projekt som syftar till att bevara jordens skogar. Alpro lanserar en specialutgåva av deras sojadrycker där en krona för varje såld liter går till WWF och deras program för att skydda skogarna i Östafrika.

I Östafrika finns några av världens mest unika skogsområden. I dessa finns en biologisk mångfald med djur och växter som inte finns på något annat ställe på jorden. Den mångfalden är direkt beroende av skogen. Tyvärr utsätts skogarna i området för illegal och ohållbar skövling för virke och träkolproduktion samt exploatering för att odla grödor. Om träkolproduktionen i Tanzania fortsätter på dagens ohållbara bana och skogsförvaltningen inte förbättras riskerar stora delar av skogen att försvinna, och med den även den biologiska mångfalden i området. Källa: http://www.alpro.com/se.wwf

Har du en skog nära dig ge dig då ut och njut av den! Alpro och WWF vill att flera ska njuta av växtkraft. Inte bara genom att äta och dricka den, utan också genom att njuta av att vara ute i skogen.

Läs mer här: alpro.com/se/wwf

Alpro Sweden and WWF have started a project with the purpose to preserve the forests. Alpro launches a special edition of their soy beverages were 1 SEK for every sold litre goes to WWF’s program to protect the forests in East Africa.  

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.