Lifestyle, Tips & inspo
Kommentera

A quick dinner

A healthy, organic dinner for busy days. Or simply those days when you have better things to do then cook. Although I prefer cooking my own food there are times when I grab something pre-cooked. The creamy and tasty soups and stews from Spoons are perfect – they are organic, refined sugar free and doesn’t contain any additives. Two thumbs up for the vegan and vegetarian options!

Yesterday I had a creamy root vegetable soup. I added some cooked quinoa and topped with roasted pumpkin seeds and ruccola. Perfect and almost like a home cooked meal 😉

*In co-operation with Spoons

Nyttig, ekologisk färdigmat för stressiga dagar. Eller dagar du helt enkelt inte orkar ställa dig vid spisen. Jag föredrar att göra min egen mat från grunden men vissa dagar finns det varken tid eller ork; då är dessa smakrika, krämiga och hälsosamma soppor och grytor från  Spoons ett riktigt bra alternativ. Rätterna innehåller mycket baljväxter såsom bönor, linser och ärtor samt inga tillsatser eller tillsatt socker. Dessutom har de låg salthalt. Ett stort plus för de veganska och vegetariska alternativen!

På bilderna ser ni en krämig rotfruktssoppa med kokosmjölk. Jag var extra hungrig efter 60 minuter cardio så kokade quinoa som jag tillsatte i soppan medan den puttrade på spisen. Toppade med rostade pumpakärnor och ruccola och middagen blev fulländad.

*I samarbete med Spoons 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.