Lifestyle, Tips & inspo
Comments 2

Budapest snapshots

I’ve been spending almost one week in this gorgeous city. Although it was fifty shades of grey almost every day this lovely Hungarian capital was still stunning. I really appreciate these old European cities with beautiful architecture. Wellness for my soul. I will probably go back in May since my boyfriend has an apartment there. Looking forward to spring!

I really recommend a visit to Budapest. It’s cheap, friendly people, beautiful architecture, relaxing baths, nice, affordable food and cosy cafés with great coffee in almost every corner.

This beautiful European city is a must ❤

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with f2 preset

 

Processed with VSCO with f2 preset

2 Comments

  1. Maria Hedberg says

    Hej Linda,
    Då jag är en trogen följare av din blogg så måste jag passa på att fråga om vad jag ej bör missa under min kommande weekend i Budapest. Ska nämligen dit nu i påsk och hoppas du kan dela med dig av vad jag måste besöka, äta och se under mina 3 dagar i staden.

    • Hej Maria!

      Nu har jag bara varit i Budapest en gång och kanske inte är någon expert. Men några saker jag skulle föreslå man kan göra är följande; Promenera upp till Citadellen ( Gellert Hill) underbar utsikt över Budapest! Fin utsikt är det även från slottet (Buda Castle och området däromkring). Judiska kvarteret är även värt ett besök. När man är i Budapest måste man även passa på och gå på bad: Gellert bad eller Lucas.. En båttur på Donau, eller varför inte besöka Margaret Island, en park i mitten av Donau. Det är väldigt billigt att äta i Budapest. När jag var där så besökte vi inte de mest turisttäta områdena så det kan ju hända det är snäppet dyrare mitt i turistområdena. Budapest är en väldigt trevlig stad att promenera i, många fina broar som förenar Buda och Pest. Dessutom är människorna mycket trevliga! Och jaa, det finns en mängd mysiga kaféer i nästan varje hörn 🙂 Hoppas ni får en trevlig resa! Mvh, Linda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.