Tips & inspo, Wellness
Comments 2

Soulful eating

I’m all about the soulful eating trend. In a world where everything happens in high speed I find it important to sit down, enjoy and eat passionately, enjoying every taste sensation and flavour. Eating with all senses. When I’m feeling stressed I really have difficulties eating. I prefer to feel relaxed when eating. If I eat in haste I usually start feeling ill, no matter how healthy the food I’m eating is. And as you all might have noticed I love eating food that is beautiful to watch. What can I say, I’m a sucker for everything exquisite.

More passionate healthy eating, less stressful ”I’m eating at my desk or while walking on the street”.

Jag gillar verkligen tänket kring ”soulful eating”. I en värld där allt ska hända så fort som möjligt, helst på en och samma gång anser jag att det är otroligt viktigt att vi sätter oss ner och verkligen njuter av maten på vår tallrik. Att äta passionerat och njuta av varje smaksensation, med alla sinnen närvarande. Jag har ofta svårt att äta när jag känner mig stressad. Jag föredrar att känna mig lugn och harmonisk när det är dags för mat. Oftast börjar jag må illa om jag äter något som hastigast, på stående fot. Då spelar det ingen som helst roll hur hälsosamt det är det jag stoppar i mig. Och som ni kanske alla märkt så älskar jag äta mat som är vackert för ögat. Smakar tusenfalt bättre.    

DSC04335

DSC04283

DSC04185-2

DSC03998 kopiera

DSC03872

DSC03625 kopiera

DSC03092 kopiera

DSC02765

DSC02612

Untitled

2 Comments

  1. Paula says

    Hej Linda ! Hittade till din sida idag och är glad att du även skriver på svenska för jag är väldigt dålig med engelska språket. Har själv också kommit från Finland, men länge sen. ( Är från Torneå , nära till Sveriges gräns . Haparanda i den här sidan av gränsen!) Jag flyttade först till Luleå men flyttade till Haparanda efter 9 år i Luleå. Är också väldigt mat och baknings intresserad, och vilket är bästa är att du gör det utan gluten, som jag också har börjat få lite problem, men har inte celiaki. Ha det så bra. Kram/Paula

    • Hej! Roligt att du hittade till min blogg 🙂 Jaa ibland skriver jag på både svenska och engelska, ibland endast på engelska. Trots att jag har svenska som modersmål så tycker jag nästan bättre om att skriva på engelska. Hahah. Plus att då förstår även läsare från andra delar av världen. Men jag ska tänka på att skriva även på svenska… Tack för feedback 🙂 Kraam

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.