Lifestyle, Tips & inspo
Kommentera

Matcha latte

Dagens café tips till dig som bor eller besöker Stockholm; Kaffeverket. Detta trendkänsliga fik som ligger i Vasastan erbjuder, förutom riktigt gott kaffe, matiga mackor, sallader, färskpressade juicer, matcha latte, chiagröt, avokado toast, havregrynsgröt etcetera. Perfekt för dig som vill lyxa till det och börja dagen med en hälsosam frukost ute. På den lilla uteserveringen kan du ännu njuta av ett höstvarmt Stockholm.

Jag drack min allra första matcha latte idag. Kan inte säga att det smakade gott, annorlunda kanske, men inte gott. Vacker att se på är den ju iallafall. Jag tror jag måste vänja mina smaklökar. Avokado mackan var däremot en stor favorit. Summa summarum får Kaffeverket två tummar upp – trevlig personal och en meny som osar hälsa.

Today’s tip if you live in Stockholm or are planning a visit; Kaffeverket. A trendy café offering a wide range of healthy and delicious foods, such as sandwiches, salads, freshly pressed juices, matcha latte, chia porridge, avocado toast etcetera. A perfect breakfast place if you want to start the day with a healthy breakfast in the city. If the weather allows, you can still enjoy the September sun on the small out door serving area. Kaffeverket is located on Sankt Eriksgatan in Vasastan, and is open daily.

I tried my first matcha latte today. I can’t really say I love the taste. It tasted differently, not great, but different. I think I will have to accustom my taste buds. But I sure love the colour! The avocado toast was a new favourite though. However, Kaffeverket gets to thumbs up for great service, friendly staff and a menu that is health conscious.  

IMG_20150914_113909

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.